Vali-Mülkiye Başmüfettişi Erol Karaömeroğlu Ankara'da son yolculuğuna uğurlanacak
Edin Dzeko'dan yeni takımı Fiorentina'da ilk açıklama: Kenara atılacak bir oyuncu değilim
18.07.2025 - Cuma 15:53
ANKARA - BHA
Tecrübeli golcü, "Yaş bir sayıdan ibaret. Ben hâlâ sahada katkı verebilecek durumdayım. Kenara atılacak bir oyuncu olmadığımı herkes görecek. Kendimi fiziksel olarak iyi hissediyorum. Takım olarak yoğun çalışıyoruz ve bu emeğin karşılığını alacağımıza inanıyorum" dedi.
"Fiorentina'yı duyunca tereddütsüz kabul ettim"
Fiorentina ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Boşnak futbolcu, transfer süreciyle ilgili de konuşarak, "Fiorentina'nın ilgisini duyduğum anda kararımı verdim. Burada, kulübün gelişimine katkı sağlamak istiyorum. Daha önceki yıllarda olduğu gibi sahada elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'de Wendel sürprizi: Transferde eski hedef yeniden gündemde
Dzeko, takım yapısıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:
"Bir takımın başarılı olması için gençlerle birlikte deneyimli oyunculara da ihtiyaç vardır. Bu dengeyi sağladığımızda daha güçlü oluruz. Biz de takım arkadaşlarımızla birbirimize destek olarak en iyi sonuçları almayı hedefliyoruz."
Erdoğan: “Milletin sorunlarından koptular”
UEFA Avrupa Ligi finali İstanbul’da; Gönüllü başvuruları başladı
Türkiye’de elektrikli otomobil sayısı hızla yükseliyor
Hacı Ali Özel, Dışişleri bakan yardımcılığına atandı
Hekimsen’den sağlık sistemi uyarısı: Malpraktis savunmacı tıbbı büyütüyor
ASİM’DE BAYRAK DEĞİŞİMİ
ZAFİRUN Projesi Tanıtıldı: 45 Ülkede Stratejik İş Birliği Hedefleniyor
En düşük emekli aylığı 20 bin liraya çıkıyor
Bahis soruşturmasında karar çıktı: PFDK’dan 146 antrenöre ceza
Ticaret Bakanlığı’ndan e-ticarette fahiş fiyata sıkı müdahale