Dizi oyuncuları Eda Ece, Şebnem Dönmez ve Melisa Doğu, Adana Şehir Hastanesinde yatmakta olan depremzede çocukları ziyaret edip onlara hediye verdi.Bir süredir Hatay’da olanı, Eda Ece, Melisa Doğu, Şebnem Dönmez, Bahtiyar Memili ve Sevda Erginci’nin de aralarında olduğu “Yasak Elma” dizisi oyuncuları, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti.

Afet Bölgesinden gelen Adana Şehir Hastanesinde tedavisi devam eden çocuklara dizi oyuncuları hediye verip onlarla sohbet etti. Çocuklar karşılarında dizi oyuncularını görüp onlardan hediye alınca çok mutlu oldu.


EĞİTİM
08 Haziran 2026SPOR
08 Haziran 2026EĞİTİM
08 Haziran 2026SPOR
08 Haziran 2026SPOR
08 Haziran 2026EĞİTİM
08 Haziran 2026EĞİTİM
08 Haziran 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7740 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4680 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
2884 kez okundu
4
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
1881 kez okundu
5
Kıvanç Tatlıtuğ’dan evliliğine dair çok çarpıcı röportaj.
1775 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.