DOLAR 44,2049 -0.06%
EURO 50,6223 0.09%
ALTIN 7.131,66-0,05
BITCOIN 32208432.70972%
Ankara
11°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Devlet Bahçeli, Gazze için kurban bağışını Kızılay’a verdi
  • HDH Medya
  • Gündem
  • Devlet Bahçeli, Gazze için kurban bağışını Kızılay’a verdi

Devlet Bahçeli, Gazze için kurban bağışını Kızılay’a verdi

ABONE OL
16 Mayıs 2025 12:53
Devlet Bahçeli, Gazze için kurban bağışını Kızılay’a verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL


16 Mayıs “Ulusal Erişilebilirlik Günü” ilan edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu yılki kurban vekaletini Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Türk Kızılay’a verdi. Türk Kızılay’dan yapılan açıklamada, Bahçeli’nin kurban bağışıyla Gazze’de açlıkla mücadele eden ihtiyaç sahiplerine yardım sağladığı belirtildi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da kurban vekaletini Gazze’ye ulaştırılmak üzere Türk Kızılay’a verdiği hatırlatıldı. Türk Kızılay, geleneksel kurban kesim kampanyasını “Kurban bereketini yıl boyu yaşatıyorsan hilal olsun Türkiye” sloganıyla başlattığını duyurdu. Bu yıl, yurt içi ve Gazze-Filistin ile 22 farklı ülkede milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaşılacağı ifade edildi.

Türk Kızılay, kurban vekaleti bağışı için çeşitli kanallar sundu: “www.kizilay.org.tr” adresi, Kızılay Mobil Bağış Uygulaması, bakanlıklarındaki “Kızılay bağış hesapları”, EFT veya havale işlemleri, yurt içindeki 168 numaralı telefon hattı, yurt dışındaki 0090 212 390 38 00 numaralı “Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattı” ve Türkiye genelindeki Türk Kızılay şubeleri aracılığıyla bağış yapılabileceği duyuruldu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.