Adana’da iki gün önce sabaha karşı meydana gelen depremde asfalt yolda yarıklar oluşurken, sürücüler mecbur kaldıkları için yoldan geçtiklerini, korktuklarını söyledi.Merkez üssü 3 gün önce Karamanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde daha sonrada aynı gün Elbistan ilçesinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde depremlerde Adana’da etkilendi.

11 binanın yıkıldığı ve 167 kişinin hayatını kaybettiği Adana’da yolların yarıldığı ortaya çıktı. Aynı günde yaşanan iki büyük depremden dolayı Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı ve Çotlu Mahallesi yolunda da asfaltta yarıklar oluştu. Yolun bir kısmında birden fazla oluşan yarıklar sürücüleri tedirgin ediyor Sürücüler yarıklar nedeniyle korktuklarını ancak mahalleye gidecek başka yol olmadığı için yarılan yolu kullandıklarını söyledi.

EĞİTİM
05 Mart 2026SPOR
05 Mart 2026EĞİTİM
05 Mart 2026SPOR
05 Mart 2026SPOR
05 Mart 2026EĞİTİM
05 Mart 2026EĞİTİM
05 Mart 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7641 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4589 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
2689 kez okundu
4
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
1773 kez okundu
5
Kıvanç Tatlıtuğ’dan evliliğine dair çok çarpıcı röportaj.
1674 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.