ÇOCUKLARA TATİL EĞLENCESİ M1 ADANA’DA
M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin 21 Ocak’ta başlayan ve 6 Şubat’a kadar sürecek olan Çocuk Atölyeleri her gün birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Melis Ayan ile çocuklar ara tatil dönemini M1 Adana’da hem eğlenerek, hem öğrenerek geçiriyor.

M1 Adana AVM 2023’ün ilk ara tatilinde çocukları yine unutmadı. 21 Ocak’ta başlayan ve 6 Şubat tarihine kadar sürecek olan Çocuk Atölyeleri etkinlikleri ile M1 Adana çocuk ziyaretçilerine farklı deneyimler yaşatıyor. M1 Adana AVM ; İnstagramda influencer olan Melis Ayan yönetiminde deneyimli ekipler ve eğitmenler nezaretinde gerçekleştirilen atölye çalışmaları ile minik misafirlerinin hayal dünyalarının sınırlarını zorlarken ebeveynlerine de unutulmaz deneyimler yaşatıyor. Atölyeler 4-12 yaş grubundaki çocuklara hafta içi ve hafta sonu da dahil olmak üzere her gün 13:00-18:00 saatleri arasında ve her saat başı M1 Adana AVM’de gerçekleştiriliyor. Her gün birbirinden farklı atölye çalışması uzman eğitmenler eşliğinde M1 adana AVM’de minik katılımcılarını bekliyor.
Etkinlikler ücretsiz olup, etkinliğe katılmak için M1 Adana mobil uygulamasını indirerek kayıt olmak yeterli.

EĞİTİM
11 Mart 2026SPOR
11 Mart 2026EĞİTİM
11 Mart 2026SPOR
11 Mart 2026SPOR
11 Mart 2026EĞİTİM
11 Mart 2026EĞİTİM
11 Mart 2026
1
Trump’tan seçim sonrası ilk mülakat
7644 kez okundu
2
Avusturya başbakanı Sebastian Kurz ile ilgili bilinmeyenler
4591 kez okundu
3
Joe Biden 6 aylık hedeflerini açıkladı. Senato buz gibi…
2701 kez okundu
4
Putin’den Ermenistan’ı yıkan açıklama: Karabağ Azerbaycan’ın ayrılmaz bir parçasıdır!
1778 kez okundu
5
Kıvanç Tatlıtuğ’dan evliliğine dair çok çarpıcı röportaj.
1679 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.