Lyon ve Galatasaray maçlarını kaçırabilir
Borsa İstanbul günü sert düşüşle tamamladı
21.10.2024 - Pazartesi 19:18
ANKARA-BHA
Haftanın ilk günü Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi, yüzde 1,58 oranında değer kaybederek 8.654,39 puanla günü tamamladı. Gün içerisinde en yüksek 8.807,85 puana ulaşan endeks, en düşük 8.642,18 puanı gördü.
EN ÇOK İŞLEM GÖREN HİSSELER
Günün en çok işlem gören hisseleri arasında Türk Hava Yolları (THYAO) 6.494.561.065 TL işlem hacmiyle ilk sırada yer alırken, onu Türkiye İş Bankası (ISCTR) 4.071.934.947 TL ve Akbank (AKBNK) 3.758.857.815 TL ile takip etti. THYAO yüzde 0.56 artışla günü 269.5 TL’den tamamladı. AKBNK yüzde 3.37 düşerken 48.46 TL’deb günü tamamladı. ISCTR ise günü yüzde 4 düşüşle tamamladı ve 11.28 TL’ye düştü.
EN ÇOK YÜKSELEN VE DÜŞEN HİSSELER
Borsa İstanbul’da günün en çok değer kazanan hisseleri DZGYO, DERHL ve BFREN olurken, en fazla değer kaybeden hisseler ise MRSHL, GZNMI ve FENER olarak sıralandı.
SEKTÖREL PERFORMANSLAR
Sektörel bazda ulaştırma, iletişim ve madencilik hisseleri yükseliş gösterirken, spor, banka ve inşaat sektörleri en fazla düşüş yaşayan alanlar oldu.
Meteoroloji’den kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Samsunspor’da sürpriz ayrılık: Thomas Reis dönemi sona erdi
Taksilerde yeni dönem: “Mali cihaz” ve kart zorunluluğu
Ankara’da suç örgütüne darbe: 23 tutuklama
Sağlık Bakanı Memişoğlu: Günlük 3 milyon vatandaş ücretsiz ve kaliteli sağlık hizmeti alıyor
Ağıralioğlu: Koca TBMM'yi Kandille muhatap edecekler
Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan "Önce sağlık, daima sevgi" paylaşımı
Papara Park’ta dev randevu: Trabzonspor - Fenerbahçe
Satılık konut ilanlarında zorunlu doğrulama uygulaması başlıyor
Ramazan öncesi gıdada fiyat istikrarı için ortak adım