Adana Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını döneminde toplumun mağdur kesimlerine ayni ve nakdi destek vermeyi sürdürüyor. Daha önce müzisyenlerle bir araya gelip onların sorunlarını dinleyen ve yanlarında olan Başkan Zeydan Karalar, sanatın bir diğer önemli dalı olan tiyatroyu icra eden tiyatroculara salon tahsisinin ardından nakdi destek sağladı.
PERDELER KAPANMASIN
Pandemiden olumsuz etkilenen toplumun birçok kesimine ayni ve nakdi yardımlarını sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, tiyatroda perdelerin kapanmaması için desteğe devam ediyor. Daha önce sıkıntılı günler yaşayan müzisyenlere de destek veren Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin sanatsız kalmaması için yoğun çaba harcıyor.
BAŞKAN ZEYDAN KARALAR’A TEŞEKKÜR
Tiyatro sanatçıları Başkan Zeydan Karalar’ın desteğinin ardından, “Yaklaşık 15 aydır perdelerimiz kapalı. Bu süreçten maddi manevi çok etkilendik. Çok intihar eden arkadaşlarımız oldu. Sanatsız toplum işlenmemiş toprağa benzer. Bunu gören duyan Başkanımız Zeydan Karalar bize destek oldu. Çölde kalmış vahada su içenler gibi hissettik kendimizi. Bize destek olan Sayın Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ederiz” dediler.
EĞİTİM
08 Haziran 2026SPOR
08 Haziran 2026EĞİTİM
08 Haziran 2026SPOR
08 Haziran 2026SPOR
08 Haziran 2026EĞİTİM
08 Haziran 2026EĞİTİM
08 Haziran 2026
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
63458 kez okundu
2
HSBC, havacılık hisselerini mercek altına aldı
1762 kez okundu
3
Sütcü “Teorik Bilgi, Sahada Güçlenir”
701 kez okundu
4
Mavinet Baskı: Aracınıza Özel Plakalıklarla Tarzınızı Yansıtın
603 kez okundu
5
Et ve Süt Kurumu satılamayan kurbanlıkları alacak
511 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.