ANTALYA-BHA
Antalya Valiliği tarafından açıklamada tarih vererek uyardı! Yapılan açıklamada olumsuzluklara karşı vatandaşlara uyarılarda bulunuldu. Valiliğin resmi internet sitesinde de yer alan açıklamaya kuvvetli rüzgar ve zirai don nedeniyle yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı olmaları istendi.
FIRTINAYA KARŞI DİKKAT
Valilik tarafından yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi:
“Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgide; 17 Ekim Perşembe gününden itibaren bölgemiz genelinde sıcaklıkların 6 ila 12 derece azalacağı tahmin edilmektedir. İç kesimlerde soğuk havanın, sahil kesimlerinde ise kuvvetli rüzgarın hafta başına kadar etkisini sürdürmesi tahmin edilmektedir.
Kuvvetli rüzgar ve zirai don nedeniyle yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.”

# Antalya'ya # don # Kuvvetli # Rüzgâr # uyarısı # ve # ZİRAİ

6 Şubat depremleri sonrası yargı süreci
Kış transferine 2 milyar dolar harcama yapıldı
Deprem bölgesi ihracatta 25 milyar doları aştı
İzmir’de yağışlar barajlara can suyu oldu
Sağlık Bakanı Memişoğlu: Hatay Şehir Hastanesi’nin inşaatına 2026 sonunda başlanacak
Nezihe Yalvaç Turizm MTAL Akdeniz Bölge Birincisi Oldu
Türkiye’den Nijerya’daki terör saldırısına kınama
Galatasaray'dan sürpriz hamle: Sacha Boey geri dönüyor
Mali Müşavir Ahmet Babuşcu’dan Danıştay Hamlesi: "Kimsenin Stepnesi Olmayacağız!"
Bilal Erdoğan: Gençlerin Cumhurbaşkanımızı tanıması ve örnek alması önemli