Seyhan aşevlerinin kapasitesini artırdı...
Adana'da şefkat köprüleri kuruluyor...
29.04.2021 - Perşembe 13:17
Adana Büyükşehir Belediyesi bir yandan pandemi nedeniyle mağdur olan kesimlere desteğini sürdürürken, bir yandan da bağış yapmak isteyen vatandaşlarla, yardıma ihtiyacı olan vatandaşları buluşturarak şefkat köprüsü oluşturuyor. Geçtiğimiz yıl da aynı yöntemle hayırsever vatandaşları, ihtiyacı olan insanlarla buluşturan Adana Büyükşehir Belediyesi, kendi olanaklarıyla halka gerçekleştirdiği desteğin miktarını böylece artırıyor.
SİZ BAĞIŞLIYORSUNUZ BİZ VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRIYORUZ
Şefkat köprüsü oluşturulması için hayırsever vatandaşlara seslenen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Sevgili kardeşlerim; pandemi başladığında bağış yapmak isteyen vatandaşlarımızla, yardıma muhtaç vatandaşlarımızı buluşturmak için geçen yıl şefkat köprüsü kurmuştuk. Siz bağışlıyorsunuz biz vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında da vatandaşlarımızın katkılarını bekliyorum” dedi.
DETAYLI BİLGİ VE DESTEK İÇİN
Bağış yapmak isteyen ve yardıma muhtaç vatandaşlar detaylı bilgi ve destek için sefkatkoprusu.com adresinden yararlanabilir ve 153 Çağrı Merkezi’ni arayabilir.
ADANA KAPALI BELEDİYE AÇIK
Öte yandan Adana Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle yurt genelinde uygulanacak kapanma süresince Adanalılara hizmete aralıksız devam edecek. “Adana Kapalı Belediye Açık” sloganıyla hareket edecek olan Adana Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerin aksamaması için yoğun çaba sarf edecek. Başkan Zeydan Karalar, “Koronayı beraber yeneceğiz” mesajı verdi.
KANGAL'DA TAPU SKANDALININ ÜZERİ Mİ ÖRTÜLÜYOR?
10 milletvekiline ait 14 dokunulmazlık dosyası TBMM’ye sunuldu
Şampiyonlar Ligi’nde 7. hafta heyecanı başlıyor
Konut Fiyat Endeksi aralıkta yıllık yüzde 29 arttı
Özelleştirme İdaresi’nden Ankara’da satılık arsa
Vali Aygöl: Tunceli’de Karla Mücadelede Kahramanlık destanı
Zeynep Sönmez Avustralya Açık’ta tarihi galibiyetle ikinci tura çıktı
Piyasalar Merkez Bankası’na odaklandı: İlk faiz kararı bekleniyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Ayder Forumu'na Motive Edici Mesaj
Yarıyıl tatili başladı: Sağlık Bakanlığından öğrencilere “sağlıklı tatil” uyarısı